Bohócdokik viziteltek a szegedi rendelőben! - Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

Bohócdoktorok gyógyítottak a szegedi rendelőben! - Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

A mai reggelen a szegedi Tisza Lajos krt-i rendelőben jártunk, ráadásul meglepetésként léptünk be a rendelő ajtaján. Csodálkozó tekintetek fogadtak minket először, kicsit talán érthető módon csendesen indult a reggel. Az első látogatónk például, Boti a rendelőbe lépve anya lába mögé bújva, félve nézett hol a doktor nénire, hol ránk. Azonban az első pár perc utána már hangosan kacagott és velünk még a vizsgáló asztalra is felült. A vizitünk végén meg már hatalmas mosollyal arcán, pólóját felhúzva integetett nekünk és ügyesen sóhajtott a doktor néninek.

Sorra fogadtuk a rendelőbe és a vizsgálóba érkező gyermekeket és ha kellett egészen a vizsgáló asztal mellett maradtunk vele.

A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Egyes kutatások és Gyógyító Bohócdoktoraink tapasztalata szerint is egy idő után a fogyatékkal élő betegeknél olykor a gyógyszeres kezelést is helyettesítheti a nevetésterápia.

Fontos! A programsorozatunk a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek.

Támogassa Ön is adományával a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványt.
Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

Fődi Brigitta, a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány elnöke az egész országból várja az intézmények felkéréseit, ahol a vidámított kórteremben vidám egy órát biztosítanak a segítők a beteg gyerekeknek. Az info@bohocdoktor.hu e-mail címre az alapítvány várja az egész országból segítő önkéntesek jelentkezését is.

Mottónk: Hatalmad van másokat boldoggá tenni.

www.gyogyitobohocdoktorok.hu