Gyógyító Vizitturnéra indulnak a Gyógyító Bohócdoktorok

Gyógyító Vizitturnéra indulnak hamarosan a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány önkéntesei!

Az országos turné keretében azokban az intézményekben teszünk látogatásokat, amelyek korábban megkerestek bennünket igényükkel. Nem kérdés számunkra, hogy ahova csak tudunk elmegyünk, szűkös anyagi forrásaink ellenére. 

Műsorunk többnyire bűvész és lufihajtogató trükköket ötvöz és kivétel nélkül az összes mutatvány a gyerekek bevonásával történik, hiszen így a gyermekek nem csak átélik a trükköket, hanem szereplővé és megélővé is válnak. Nem ritka, hogy nagyobb gyermekek barátként távoznak, egymásnak mesélve a látottakat. Az előadás alatt elkészült és felhasznált pár nagyobb lufifigurát is, az intézménynek és a résztvevő gyerekeknek ajándékozzuk.

A műsor címe: "A Lehetetlen Lufishow".

Előadja:

-       Szemenyei Dóra – Óvodapedagógus

-       Csatai Gergő - okleveles lufihajtogató és előadóművész.

 

Ezt követi a kórtermi látogatás, ahol minden gyermeket, akinek állapota nem engedi meg a műsor megtekintését, meglátogatjuk őket. A teremben rögtönzött műsorral és apró ajándékokkal töltünk el kis időt. Tapasztalatunkra és előzetes orvosi tájékoztatásra alapozva rakjuk össze a kórtermi rögtönzött műsort,  lufihajtogatással és bűvésztrükkökkel. Ahol szükséges halkabb és visszafogottabb hangnemet megütve.

 

Alapítványunk nevével sajnos az utóbbi időben több alkalommal visszaéltek, ezért kérjük kedves barátainkat, és támogatóinkat, hogy csak a hivatalos csatornáinkon keresztül keressék fel Alapítványunkat:

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

6721 Szeged, József Attila sgt. 24.

Elnök: Fődi Brigitta

Email: info@bohocdoktor.hu

www.bohocdoktor.hu

www.gyogyitobohocdoktorok.hu

www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok